Maskinservice & Maskinunderhåll

MASKINSERVICE & MASKINUNDERHÅLL

 

VÅRT SERVICETEAM strävar hela tiden efter att hålla era maskiner vid liv om det så gäller ett akut stillestånd där maskinen så snabbt som möjligt måste igång, eller om det är ett förebyggande underhåll som står i fokus

 

VI HAR TILLSAMMANS över 100 års erfarenhet under samma tak och även ett stort kontaktnät om det kräver expertis som vi inte själva behärskar. Vi sätter alltid dig som kund i fokus.

 

VI SERVAR och reparerar alla typer av maskiner och utrustning såsom bandsågar, kantpressar, gradsaxar, svarvar, fräsar, slipar med mera. Under åren har vi blivit mycket duktiga på de främsta maskinfabrikaten på marknaden.
Storebro, Abene, Värnamo, Tos, Swebend, Roundo, Luna, Fmb, Amada, Meba, Bomar, Ermaksan, Geka och många fler är vi väldigt vana att arbeta med.

 

KONTAKTA OSS för att boka in er nästa service

VI HAR ett stort reservdelslager med elektronikkomponenter. Vi har även mycket goda kontakter som reparerar diverse elektronik och CNC styrningar såsom Heidenhain, Siemens, Fanuc med flera.

 

KOMPONENTER såsom styrservo, bildskärmar, frekvensomformare, pulsgivare och digitalskalor kan vi oftast leverera omgående om de finns i lager. På så sätt så slipper ni vänta på långa leveranstider

 

SE LAGERSTATUS HÄR

NÄR VÅRA KUNDER köper en ny maskin så hjälper vi självklart även till med installationen. Har ni en inbytesmaskin så tar vi hand om denna efter överenskommelse.

 

VI PLANERAR och sköter allt ifrån demontering, transport, invägning och igångkörning av er nya maskin. Skall ni flytta till nya lokaler, eller vill ni förändra i er befintliga verkstad, så kan vi även hjälpa er med detta.

 

VI HAR TILLSAMMANS mer än 100 års erfarenhet under samma tak. Vi sätter alltid dig som kund i fokus.

MASKINSÄKERHET blir mer och mer påtagligt i våra verkstäder, Och ibland är det inte försvarbart att köpa en helt ny maskin bara för att den gamla inte klarar dagens säkerhetskrav.

 

ETT ALTERNATIV kan då vara att bygga om befintlig maskin.  Vi monterar maskinskydd på alla typer utav maskiner såsom gradsaxar, borrmaskiner, fräsar, svarvar med flera.

 

KONTAKTA OSS så ser vi tillsammans över er maskinpark och ger er ett kostnadsförslag.