Pers Group Vibrationstrumlare Vibra-Line 150B

Övrig information & tillbehör

"Vibra-Line 150B" Rund vibrator med 150 liters skål och med brusreducerande lock. Den U-formade skålen har vertikala raka sidor och en automatisk urladdningsutgång. När artiklarna kommer ut automatiskt är maskinen belagd med 22 mm. gul PU-beläggning (polyuretan) (bilden visar modellen där PU-beläggningen är brun.) Själva arbetsskålen, med sin kapacitet på 150 L., kan ta cirka 50 L. föremål per laddning beroende på form och storlek på de enskilda delarna.
Grundmodellen för "Vibra-Line 150B" är utrustad med ett styrskåp som inkluderar. en manuell timer samt en start och en stoppbrytare. (Detta innebär att den cirkulära vibratorn alltid arbetar med samma hastighet under drift och urladdning.) Maskinen är CE-godkänd.

Extra utrustad med freqvensstyrd vibrationsmotor!

För att hantera föreningen (såpvatten) används en buffertbehållare (gjord av plast). I bufferttanken monteras en rostfri filterkorg för att filtrera (samla) de små spån som körs med sammansättningen när de har blivit tillräckligt små. Själva föreningen går genom filterkurvan och ut i buffertanken, varifrån en dykpump pumpar vattnet tillbaka till Round Vibrator.
Buffertanken har dimensioner: LxBxH = 700 x 400 x 450 mm. och levererade 1 st. dykpump, plus 1 st. rostfri filterkorg (630 μm).

Maskindata
Artikelnummer 100-54
Kapacitet 150l
Storlek på trumma 1000mm (260mm)
Spänning 380v
Slitlager i skål 200mm PU
Tillverkningsår Ny
Maskinvikt 320kg
PDF